БСП от първия ден искаха да саботират европредседателството, за тях това

...
БСП от първия ден искаха да саботират европредседателството, за тях това
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Вотът на недоверие на БСП показва, че ги е яд, че европредседателството е успешно

Българска социалистическа партия от първия ден желаеха да саботират европредседателството, за тях това беше витално значимо. Затова и не участваха, не дадоха хора за него. Това сподели премиерът Бойко Борисов пред публицисти след конференцията за доближаване на заплатите в Европа, в която взе присъединяване, написа novini.bg.

„ Проваляйки се като европредседатели, това щеше да бъде и задоволителен мотив да ни се желае тогава оставката и то безусловно резонно. Знаете по какъв начин почнахме с НДК, с провокации, пък се оказа, че съдът ги оправда на процедура. Но това си е парламентарна процедура, това е записано в Конституцията. Искат избор, дават избор. Парламентарните групи се пазят. Те го вършат единствено с цел да може да покажат още един път, че ги е гняв, че европредседателството е сполучливо “, разяснява Борисов.

„ Иначе, не мога да си обясня да ми се поясняват думите по този метод от госпожа Нинова, че съм признал, че границата не се пази добре. Още от ръководството на Българска социалистическа партия, когато пристигна по-късно и бежанската вълна, завари ни по-късно и нас и тях неподготвени. Тогава те започнаха 30 км ограда, ние още 200 км направихме. Командировахме полиция, повече войска, сменихме законите. Англичаните ни даряваха джипове, че нямахме тогава. Впоследствие извоювах 150 млн. евро от Европейска комисия за нашата граница “, добави той и означи, че се е купила доста техника, коли и всичко належащо. Под наш напън подписахме съглашението с Турция. Направихме Среща на върха ЕС-Турция във Варна. Като видите графиките, в този момент цифром и словом, тъй като пазиме и гръцката граница, са няколко десетки, които са минали и то през формалните КПП-та и са отишли към Германия, Франция и Австрия. Признал съм това, което всички знаете. Дето се вика, ние сме атакували Българска социалистическа партия, че не пазят границата, когато бяха в мандат по времето на Орешарски “, сподели още Бойко Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР